27 Nisan 2013 Cumartesi

facebook okey

Fırsatını kaçırmaman gereken bir fırsat daha sunuyoruz. Herkesin bütün gün boyunca bir internette sitesi var. Bu da Facebook. Facebook o kadar çok işlevi var ki saymakla bitmez. Buna tabikide okey de eklendi. Çanak okey var, Yüz bir okey var ilgilinizi çekebilecek bir sürü okey çeşitleri var. Bunlardan birine girip o değerli ve güze vaktinizi geçirmek isterseniz bu fırsatı kaçırmayı düşünmemeniz gerekir. Evet, kendinize en yakın bir oyun seçerek bu monoton geçen zamanınızı değerlendirme vakti gelmiştir. Ben oyun oynamak istiyorum ve bunun yanında da ücretsiz olmasını isterseniz bu kaçınılmaz bir fırsattır. Bunu unutmamanız gerekir. Çeşitli kuralları vardır. İlk önce giriş sayfasını girerek kendi yaşadığın ülkeyi veya herhangi bir şehri seçerek orada kişiler ile bu oyunu oynayabilirsin. İster başkasının masasına konuk olabilir istersen kendi adında ya da farklı bir nick koyarak hem oyunun süresini sen belirler hem de oyuncuları kendin seçme hakkına sahip olabilirsin. Bu sayede ya okuldaki arkadaşların ile ya yeni tanışma şansını yakalamış da olabilirsin. Keyifle saatler geçirebileceğin inanılmaz yönergeler ile oynanan bu oyun insanın motivasyonunu daha da güçlendirir. Haydi, düşünmeden eğlenceli sosyal faaliyetlerde bulunmayı sakın reddetme. Sen de durmadan keyfi yaşa ve bu aktivitesi bol olan siteden hem ücretsiz yararlanma şansını yakala. Oyun seni çağırıyor.:) Facebook Okey

11 Nisan 2013 Perşembe

Okey oyunu üye olmadan okey

Üye olmadan okey oyna 

Okey oyun eglence sohbet hepsinin bir arada bulundugu ortamlar artık çok nadir bulunur hale geldi. Her yönden eksik durumda olan sitelerde kalite aranamaz bulunamaz bir vaziyette. İnsan her eglenceyi bir arada arıyor. Okey oynarken sohbet etmek aynı zamanda radyo dinlemek istediği şarkıları çaldırmak istiyor. Sizlerde böle değimlisiniz. Üye olmadan okey oynamak istemez misiniz? Aynı zaman da hem okey oynayacak sizleri rahatsiz eden olmadan radyo sohbet istediklerinizi yapabileceksiniz.

Okey oyunu tarihinin beklide en güzel sistemlerinden birisi bizim size sunmuş oldugumuz sistem. Site üzerinde rahatça güncel olayları takip edecek sosyaliteniz üst düzey bir vaziyette olacaktır. Üye olmadan sunulan hizmetimiz sizler için tamamen bedava sunulan aranan şartları en iyi yerine getiren ve sizlerin istediklerini en dogru şekilde karşılıyan bir oyun sistemi. Daha bilinmedik binlerce hatta onlarca özelliklere bu sayede ulaşabileceksiniz.

Okey oyunun sizlere neler katabileceğini görecek sadece bir oyun gibi değiş kültürel bir etkinlik gibi karşılayacaksınız. Sizlerin en güzel tutkusunu böle harika bir ortam içerisinde sizlere sunmak bizler için bir gurur kaynagı. Üye olmadan okey oyunu oynamak artık daha güzel ve eglenceli. Sizlerde bu harikalar diyarında ortamların kralını yaşamak için bizimle beraber olup aramızdaki yerinizi alınız.

9 Nisan 2013 Salı

Okey oyunu oynama

OKEY OYUNU OYNA

Okey tüm dünyada en çok ve en severek oynanan oyunlardan biridir hatta oyundur dersek yalan olmaz. Tabii bu kadar sevilmesine karşın Okey oyunu Oynamayı bilmeyen de birçok insan vardır kuşkusuz. Özellikle henüz sayıları öğrenmeyen küçük çocuklar. Gerçi okey artık çoğu ülkede çocuklara sayı ve renkler öğretmek amacıyla da oynatılıyor. Öncelikle okey maksimum 4 kişi ile oynanan bir eğlence oyunudur. Bir masa etrafında 4 kişinin eşli olarak ya da kendini bireysel gösterdiği, 4 kişiden az durumlarda ise doğal olarak bireysel oynadığı bir oyundur. Okeydeki taşların anlamlarına değinecek olursak, okey oyunun 4 renk taş bulunur ve bu taşların her birinden 1'den 13'e kadar 4 renk çift olarak bulunur. Okey oyununda ayrıca 2 adet de sahte okey bulunur böylece taşların sayısı toplamda 106'dır. Okeyde her oyuncu 14 taşla oyuna başlar sadece oyuna ilk başlangıcı yapacak olan oyuncuya 15 taş dağıtılır. Oyuncular ellerine aldıkları taşları önlerinde bulunan istekalara dizerek kendi ellerini kurarlar. Oyunculara dağıtılan taşların dışında kalan taşlar kapalı bir şekilde ortaya dizilir ki yerden taş almayan oyuncu ortaya konulan taşlardan çekerek oyununa devam edebilsin. Oyunda bir gösterge ve okey taşı mutlaka olmak zorundadır. Ayrıca Okey oyunundaki renkli taşları koyu renk ve açık renkler olarak gruplandırırsak, puanlamada koyu renkler 4, açık renkler ise sayı hanenizden 2 puan düşmesini ya da eklenmesini sağlar.

Okey oyna

3 Nisan 2013 Çarşamba

Okey oyna bedava

Teknoloji, internet, zaman derken insanlar farklı muammalar ve koşuşturmalar içerisine düşmüş durumdalar. Bu karmaşada yapıla bilecek her hangi bir sosyal faliyetleri bulunmamaktadır. Adam 7/24 çalışıyor sürekli koşuşturmaca içinde ne yapacak neyine zaman ayıracak.

Bu kadar sıkıntılı zamandan sonra evine geliyor aradı ney? Huzur. Yapacak bişeyde yok geciyor bilgisayar başına oyun oynayacak. Hep paralı bu sefer iyice huzuru kaçıyor derken tam bu devrede bedava okey oyna diye bir site çıkıyor karşısına bir deneyelim diyor giriyor.Bakıyor ki harbiden bedava sunulan bir hizmet. Acaba ortam nasil diye dalıyor siteye. Ooo diyor kendi kendine harika bir ortam beni asosyal olmaktan kurtaracak yeni arkadaşlar edinebilecegim işimi gecmişimi unutabilecegim bir yer diyor.

Peki siz ne diyorsunuz. Burada zaman gecirmek istemezmisiniz. Bence istersiniz çünkü bizlerin aradığı gerçek bir huzur ortamı. Okey oyunu oynayarak bu güzel huzuru yakalayabilirsiniz. Sizin elinizde her şey ben olsam vakit kaybetmeden yapar girer oynarım siteye.

Okey oyunu artık hayatın her alanına girmiş durumda. Adam işinin başında bile olsa biraz kafa dagıtmak için bu güzel oyuna giriyor. Hele bizim sundugumuz gibi bedava bir okey hizmeti ise hiç bir zaman hayır demiyor. 

Sizlere bu güzel hizmeti bedava okey oyna başlıgı altında sunuyoruz. Bu hizmetten sizlerde rahatca yararlanmak istemez misiniz? Bence süper olur vakit kaybetmenin anlamı yok altta bulunan link ile direk siteye giriş yapabilir 2/3 sny'lik ufak bir kayıt işlemi ile yada dilerseniz misafir olarak siteye baglanabilir bu güzel eglencede yerinizi alabilirsiniz.

bedava okey oyna